Ξερά σύκα, καρύδια και λιωμένη σοκολάτα

Το σύκο αγκαλιάζει σφιχτά τη σάρκα του καρυδιού και η λιωμένη σοκολάτα κάμπτει τις αντιστάσεις. Γλυκιά μπουκιά γεμάτη ενέργεια. Ένας υγιεινός συνδιασμός με τους πιο αγαπητούς καρπούς της ελληνικής γης σε απόλυτη αρμονία με τη σοκολάτα.

Γλυκιά πρόταση που έχει τις ρίζες στην αρχαιότητα.
Τα ξερά σύκα καταναλώνονταν από την αρχαιότητα ως τρωγάλια (φρούτα και ξηροί καρποί που τρώγονταν ως επιδόρπιο) και ήταν καλή πηγή εσόδων του αρχαίου αθηναϊκού κράτους.
Με αυτό το βίντεο ταξιδεύουμε στις γεύσεις της Αρχαίας Ελλάδας και συνάμα σκεφτόμαστε tips οικιακής οικονομίας.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής :

2 thoughts on “Ξερά σύκα, καρύδια και λιωμένη σοκολάτα

  • 26 Νοεμβρίου 2016 at 22:31
    Permalink

    Μου αρέσει παρά πολυ που ενα τόσο ταπεινό πλην νόστιμο φρουτάκι απογειώνεται σε εμφάνιση και γίνεται μια εξαιρετική πρόταση για κάλεσμα!!!
    Μπράβο, περιμένουμε και άλλες τέτοιες προτάσεις keep going 😉

    Reply
    • 10 Ιανουαρίου 2017 at 22:15
      Permalink

      Άννα σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Με κάνεις πολυ χαρούμενη που σου άρεσε και υπόσχομαι για πολλές πολλές νόστιμες συνταγές που θα σου αρέσουν. Stay tuned 🙂

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *